Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) [Nincs]
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: A görög, török, ciprusi, libanoni, egyiptomi, marokkói, tunéziai és máltai konyhák legfinomabb ételeiből
Részjelzés: 1. köt.
Közös adat: Váncsa István : Lakoma (2015-)
Szerző: Váncsa István (1949)
Szerz. közl: Váncsa István
Kiadás: [Budapest] : Libri, 2015
Sorozat: Lakoma/1.
Eto: 641.568(100)(083.12)
Tárgyszó: nemzeti étel ; ételspecialitás ; Szakácskönyv
Szakjel: 641
Cutter: V 29
ISBN: 978-963-310-577-1
Nyelv: magyar
Oldal: 90 p.
Megj.: Bibliogr.: p. 568-569.
UKazon: 201513070
Kivonat:
A szerző, akit elsősorban újságíróként, humoristaként ismert és szeretett meg a nagyközönség, sikeres szakácskönyve (Váncsa István szakácskönyve; 201023100) által bebizonyította, hogy a fakanalat legalább olyan jól forgatja, mint a szavakat: valóságos mestere a gasztronómiai hedóniának. E   [>>>]
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Lukács Károly Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1671 - InfoKer