Cím: |
Befőzések, eltevések
| Alcím: |
egész évben kamránk tele
| Közrem.: |
György Ottilia ([szerk.]) |
Szerz. közl: |
szerk. György Ottilia]
| Kiadás: |
Déva : Corvin, 2014 |
Sorozat: |
Erdélyi konyha/2. |
Eto: |
641.4(083.12) ; 641.87:663.81 ; 641.83(083.12)
Táblázat |
Kód |
Magyarázat |
ETO jelzet:
641.4(083.12)
|
Fő |
641.4 |
élelmiszerek házi tartósítása ; házi tartósítás, élelmiszerek ; tartósítás házilag, élelmiszerek
|
Formai |
(083.12) |
előírások ; receptek
|
ETO jelzet:
641.87:663.81
|
Fő |
641.87 |
ital / háztartás
|
Fő |
663.81 |
gyümölcslevek, szörpök ; szörpök, gyümölcslevek
|
ETO jelzet:
641.83(083.12)
|
Fő |
641.83 |
saláták ; nyers ételek ; kompótok
|
Formai |
(083.12) |
előírások ; receptek
|
| Szakjel: |
641
| Cutter: |
B 44
| ISBN: |
978-973-622-858-2
| Nyelv: |
magyar
| Oldal: |
176 p.
| Kivonat: |
Minden háziasszony álma, hogy a napi menüt ízletes, egészséges hozzávalókból állíthassa össze az év minden időszakában. Késő ősszel, télen és kora tavasszal ez nehezen valósítható meg, hiszen szezonzöldségek és -gyümölcsök hiányában a lehetőségek beszűkülnek, hacsak nem gondoskodunk idejében a
[>>>]
Minden háziasszony álma, hogy a napi menüt ízletes, egészséges hozzávalókból állíthassa össze az év minden időszakában. Késő ősszel, télen és kora tavasszal ez nehezen valósítható meg, hiszen szezonzöldségek és -gyümölcsök hiányában a lehetőségek beszűkülnek, hacsak nem gondoskodunk idejében a tartalékokról. Hogy biztosak lehessünk a tartósított élelmiszerek minőségét illetően, legjobb, ha magunk raktározzuk el kedvenc gyümölcseinket, zöldségeinket, és nem utolsósorban ezzel biztosíthatjuk az E-számoktól mentes ételeket is. Hogy ez cseppet sem olyan erőt próbáló feladat, mint amilyennek első látásra hisszük, bizonyítják az egyszerű leírások a csábítóan ható fotók mellett. A kötet tulajdonképpen a nagy sikerű, Csatlós Erzsébet szerkesztette Befőzési Praktikák (Erdélyi Konyha recepteskönyv-sorozatának harmadik kötete; Déva, Corvin Kiadó, 2011) bővített kiadása, ahol minden recept színes fotókíséretet kapott. A befőttek, kompótok, dzsemek, lekvárok, szirupok, italok, savanyúságok, ételízesítők, tartósítások, zakuszkák fejezetcímek alá vont receptek garantáltan biztosítják az egészséges, házilag tartósított élelmiszereket. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]
|
Pld. |
Raktár |
Rakt.jelzet |
Lelt.szám |
Info |
---|
Balatonboglár fiók : 1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető | 1. | Olvasóterem | 641 B 44 | 55453 | Kölcsönözhető | Szőlőskislak fiók : 1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető | 2. | Szőlőskislak | 641 B 44 | 55797 | Kölcsönözhető |
|
|