Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (1 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés] Könyvtárosoknak: Könyvtárközi kérés
Cím: Borászati kémia
Részjelzés: 2.
Közös adat: Borászat
Szerző: Kállay Miklós (1949)
Szerz. közl: Kállay Miklós
Megjelent: cop. 2014
Eto: 577.1(075.8)
Szakjel: 663
Cutter: K 12
ISBN: 978-963-286-572-0
Oldal: 206 p.
Megj.: Bibliogr.: p. 193-202.
Kivonat: Elsősorban borászati szakágon élelmiszer-kémiával és -biokémiával foglalkozó szakemberek és szakirányú felsőoktatásban tanuló hallgatók figyelmére számíthat a kötet, amely a korábban Borászat néven megjelent (200608275), műfajában klasszikusnak számító mű egyik részéből lett önálló szakkönyvvé. Elsőként a szőlő érésének biokémiájáról olvashatunk, majd olyan témák kerülnek részletes tárgyalásra, mint a must és a bor kémiai összetétele, az erjedés biokémiája, vagy a bor fejlődésének kémiája. A kiadvány végén találjuk az irodalomjegyzéket és a keresést segítő tárgymutatót.
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Balatonboglár fiók 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
1.Olvasóterem-Kézikönyvtár663 K 1255608Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Lukács Károly Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1671 - InfoKer