A ford. "Raw family" (Ashland : Raw Family Publ., 2000) és a "Green for life" (Ashland : Raw Family Publ., 2005) c. művek alapján kész.
Kivonat:
Aki átlagos, vegyes étrendet fogyaszt, annak valóban csodaszerű, hogy van olyan, aki képes kizárólag nyers koszton élni. Természetesen a szerző a címben említett csodával egészen másra céloz: arra az egészségre, életminőségre gyakorolt jótékony hatásra, amely a hőkezelés nélkül készített ételek
[>>>]
Aki átlagos, vegyes étrendet fogyaszt, annak valóban csodaszerű, hogy van olyan, aki képes kizárólag nyers koszton élni. Természetesen a szerző a címben említett csodával egészen másra céloz: arra az egészségre, életminőségre gyakorolt jótékony hatásra, amely a hőkezelés nélkül készített ételek magunkhoz vevésének folyománya. Kötetében valójában két mű kapott helyet. Az első (A nyers család) arról szól, hogy miért és mi módon állt át egy négyfős amerikai család a hagyományos táplálkozásról az ún. organikus konyhára. A második írás (Életet adó zöldek) főhősei szintén a korábban említett família vegán tagjai, akikről megtudhatjuk, hogy miként alakították ki meglepően változatos, csupa nyers fogásból álló menüsorukat, és az is kiderül, hogy mi az oka annak, hogy a zöld levelű növények alkalmasak leginkább emberi fogyasztásra. A téma iránt érdeklődőknek ajánlható, számos példatörténetet és praktikus tanácsot tartalmazó mű. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]