Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (1 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés] Könyvtárosoknak: Könyvtárközi kérés
Cím: Afgán ételek
Szerző: László Emília
Közrem.: Boros Ferenc (fotó) ; Sári László. (utószó)
Szerz. közl: László Emília ; [fotó Boros Ferenc] ; [utószó Sári László]
Kiadás: [Budapest] : Kelet K., 2007
Eto: 641.568(581)(083.12)
Szakjel: 641
Cutter: L 30
ISBN: 978-963-876-25-3-5
Nyelv: magyar
Oldal: 79 p.
Kivonat: Bizonyára egy átlag magyar olvasó nem sokat tud az afgán nemzeti konyháról. Ezen kíván változtatni László Emília, aki művében megismerteti velünk az ázsiai ország egzotikus konyhaművészetének alapjait. Az afgán étkezési szokások rövid bemutatását követik a receptek: a levesek, a rizses egytálételek, a gazdag raguk, húsgombócok, krokettek, töltött zöldségek, pudingok és ünnepi fánkok. A leírásokat - amelyek segítségével olyan specialitásokat készíthetünk el sok egyéb mellett, mint a sáfrányos ragu mazsolával, a damaszkuszi kebab, a birkakrokett, a halva, a póréval töltött szamósza, vagy a réteges fánk - színes fotók kísérik. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Balatonboglár fiók 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
1.Olvasóterem641 L 3056089Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Lukács Károly Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1671 - InfoKer