Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (1 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés] Könyvtárosoknak: Könyvtárközi kérés
Cím: A befőzés művészete
Szerző: Atwood, Lisa ; Courchesne, Rebecca ; Field, Rick
Közrem.: Ruffenach, France ([fotó]) ; Gáti Anna ([ford.]) ; Kovács Mária, H. ([ford.])
Szerz. közl: szerzők Lisa Atwood, Rebecca Courchesne, Rick Field ; fotók France Ruffenach ; [ford. Gáti Anna és H. Kovács Mária]
Kiadás: [Budapest] : Gabo, cop. 2012
Eto: 641.4(083.12) ; 641.83(083.12)
Eredeti cím: The art of preserving (magyar)
Szakjel: 641
Cutter: A 94
ISBN: 978-963-689-565-5
Nyelv: magyar
Oldal: 239 p.
Kivonat: A befőzés és tartósítás magasiskolájába nyerhetünk bepillantást, ha fellapozzuk a szerzőtrió rengeteg remek, kreatív ötletet tartalmazó szakácskönyvét. A házi befőzéssel, savanyítással kapcsolatos alapvető tudnivalók összefoglalása után tanulmányozhatjuk a dzsemek és zselék, befőttek, konzervek és lekvárok, krémek és pürék, savanyított zöldségek és gyümölcsök, salsák, chutney-k, relishek, szószok és ételízesítők eltevésének műhelytitkait, sok recepttel és színes fotóval illusztrálva. A függelék további hasznos érdekességet tartalmaz. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Balatonboglár fiók 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
1.Olvasóterem641 A 9456224Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Lukács Károly Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1671 - InfoKer