Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (1 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés] Könyvtárosoknak: Könyvtárközi kérés
Cím: Paul Bocuse Intézet
Alcím: a főzés magasiskolája : 250 séfmódszer bemutatása lépésről lépésre, 1800 fotóval
Közrem.: Boyer, Blandine ([szerk.]) ; Dentzer, Yvelise ([szerk.]) ; Jeannette , Aurélie ([fotó]) ; Thevenet, Jonathan ([fotó]) ; Király Katalin ([ford.])
Szerz. közl: [szerk.biz. ... Blandine Boyer ..., Yvelise Dentzer ...] ; fotó Aurélie Jeannette és Jonathan Thevenet ; [... ford. Király Katalin]
Kiadás: [Budapest] : Geopen, 2017
Eto: 641.5:030
Eredeti cím: Institut Paul Bocuse : : l'école de l'excellence culinaire (magyar)
Szakjel: 641
Cutter: P 46
ISBN: 978-615-5331-88-6
Nyelv: magyar
Oldal: 716 p.
Kivonat:
A már kilencvenedik évén is túl járó Paul Bocuse a világ egyik leghíresebb mesterszakácsa, aki a gasztronómiaművészet igazi forradalmárának számít az ún. nouvelle cuisine irányzatának népszerűsítésével, az 1987 óta létező, a szakmán belül óriási presztízzsel bíró Bocuse d'Or nevű verseny   [>>>]
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Balatonboglár fiók 
1 Nem kölcsönözhető
1.Olvasóterem-Kézikönyvtár641 P 4656663Nem kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Lukács Károly Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1671 - InfoKer