The complete guide to even more vegan food substitutions (magyar)
Szakjel:
641
Cutter:
N 74
ISBN:
978-963-291-337-7
Nyelv:
magyar
Oldal:
253 p.
Kivonat:
Egyre többen döntenek tudatos megfontolásból úgy, hogy szakítanak az állati eredetű ételek fogyasztásával, és vegán (tehát kizárólag növényi eredetű) táplálékokat fognak enni. Az elhatározás melletti kitartást gyakran megnehezíti a korábban kedvelt, hagyományos fogások iránti sóvárgás - ezen a
[>>>]
Egyre többen döntenek tudatos megfontolásból úgy, hogy szakítanak az állati eredetű ételek fogyasztásával, és vegán (tehát kizárólag növényi eredetű) táplálékokat fognak enni. Az elhatározás melletti kitartást gyakran megnehezíti a korábban kedvelt, hagyományos fogások iránti sóvárgás - ezen a buktatón szeretnének a szerzők átsegíteni úgy, hogy az állati eredetű finomságokra emlékeztető, azokat pótló, magvakból, zöldségekből, gyümölcsökből, fűszerekből ravaszul összeállított vegán helyettesítőket ajánlanak a figyelmünkbe. Ezek közül elsőként a tejtermékek helyett fogyasztható ételekkel ismerkedhetünk meg, majd azokkal, amelyeket a tojást, a húsféléket, a tenger gyümölcseit, vagy a bacont kísérlik meg pótolni. A színes fotókkal kísért kötetet a vegán helyettesítők teljes, felújított táblázata zárja. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]