Elsősorban azoknak ajánlható Vári Dávid küllemében igényes, beltartalom tekintetében is minőségi szakácskönyve, akik friss és változatos vadhúshoz tudnak jutni. Ezek képezik ugyanis az alapját a recepteknek, csupa ínyenc fogásnak, különleges vadételeknek. Az első fejezetet a szerző kedvenc vadfajai általános bemutatásának szenteli. ***Ezt követik a receptek, alapanyag szerinti csoportosításban. Elsőként négy borzból készülő fogást találunk, amelyeket olyanok követnek, mint a fogoly, az őz, a fácán. a muflon, a vetési lúd, a mezei és üregi nyúl, a szalonka, a vaddisznó, az örvös galamb, a dámszarvas, a tőkés réce, a szárcsa, a gímszarvas és a balkáni gerle. A sok szép, színes fényképpel kísért kiadvány végén tárgymutató segíti az eligazodást, keresést. "www.kello.hu minden jog fenntartva"