Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (1 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés] Könyvtárosoknak: Könyvtárközi kérés
Cím: Terítéken
Alcím: a magyar vadgasztronómia receptkönyve
Szerző: Vári Dávid
Közrem.: Batár Zsolt ([fotó]) ; Németh János ([fotó]) ; Némethy András ([fotó])
Szerz. közl: Vári Dávid ; [... fotó Batár Zsolt, ... Németh János, Némethy András]
Kiadás: [Budapest] : Boook K., 2019
Eto: 641.55(083.12):637.54/.55
Szakjel: 641
Cutter: V 48
ISBN: 978-615-5417-46-7
Nyelv: magyar
Oldal: 293 p.
Kivonat: Elsősorban azoknak ajánlható Vári Dávid küllemében igényes, beltartalom tekintetében is minőségi szakácskönyve, akik friss és változatos vadhúshoz tudnak jutni. Ezek képezik ugyanis az alapját a recepteknek, csupa ínyenc fogásnak, különleges vadételeknek. Az első fejezetet a szerző kedvenc vadfajai általános bemutatásának szenteli. ***Ezt követik a receptek, alapanyag szerinti csoportosításban. Elsőként négy borzból készülő fogást találunk, amelyeket olyanok követnek, mint a fogoly, az őz, a fácán. a muflon, a vetési lúd, a mezei és üregi nyúl, a szalonka, a vaddisznó, az örvös galamb, a dámszarvas, a tőkés réce, a szárcsa, a gímszarvas és a balkáni gerle. A sok szép, színes fényképpel kísért kiadvány végén tárgymutató segíti az eligazodást, keresést. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Balatonboglár fiók 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
1.Olvasóterem641 V 4859169Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Lukács Károly Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1671 - InfoKer