Új étkezési trend jelent meg a palettán: ez az ún. slow carb, a "low carb" (vagyis alacsony szénhidrát) továbbgondolt, kevésbé radikális változata, amely az emésztés szempontjából különösképpen hasznos, rostban gazdag ételeket preferálja, és elsősorban azoknak ajánlható, akik csak pár kilótól
[>>>]
Új étkezési trend jelent meg a palettán: ez az ún. slow carb, a "low carb" (vagyis alacsony szénhidrát) továbbgondolt, kevésbé radikális változata, amely az emésztés szempontjából különösképpen hasznos, rostban gazdag ételeket preferálja, és elsősorban azoknak ajánlható, akik csak pár kilótól szeretnének megszabadulni, egészségesebben szeretnének étkezni, fittebbek szeretnének lenni úgy, hogy közben nem kell elszántan éheztetni magukat, nem kell lemondani az evés örömeiről. Az első, bevezető rész a slow carb elméleti és gyakorlati alapjai magyarázza el, majd ezt követik a receptek: a reggelik és turmixok, a saláták és harapnivalók, a levesek és főételek, valamint édességek, sütik és desszertek. A szép színes fotókkal illusztrált kiadványt egy hétre szóló menü-ötlettár és tárgymutató zárja. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]