Rubin Eszter korábban regényeiben sokszor csillantotta meg gasztronómiai fogékonyságát, ízlését. Most megjelenő kötetében ez utóbbira fókuszál: olyan recepteket közöl benne, amelyekben igyekezett a lehető legkevesebb allergiát kiváltó - ahogy a címben is szerepel: alacsony hisztamintartalmú -
[>>>]
Rubin Eszter korábban regényeiben sokszor csillantotta meg gasztronómiai fogékonyságát, ízlését. Most megjelenő kötetében ez utóbbira fókuszál: olyan recepteket közöl benne, amelyekben igyekezett a lehető legkevesebb allergiát kiváltó - ahogy a címben is szerepel: alacsony hisztamintartalmú - alapanyagot felhasználni. Így szakácskönyvét érdemes forgatni mindenkinek, aki érzékeny valamilyen összetevőre (gluténre, laktózra, szójára, kukoricára), vagy éppen diétázni, fogyókúrázni akar.*** A bevezetőt követően tanulmányozhatjuk azokat a "mentes" fogásokat, amelyeket a szerző reggelire ajánl, valamint válogathatunk különféle levesek, főételek, vega ételek és desszertek között. A jó ízléssel, a modern gasztro-trendeknek megfelelően összeállított ételek leírásait szép színes fotók kísérik. A kiadványt Kulcsár Angéla táplálkozási tanácsadó utószava és receptmutató zárja. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]