Hasonlóan Török Eszter két évvel ezelőtt megjelent korábbi szakácskönyvéhez, itt is nagyon egyértelműen körvonalazza a gyűjteményben szereplő ételreceptek jellegét a cím és az alcím: ami közös vonás bennük, az az, hogy nem tartalmaznak sem fehér lisztet, sem cukrot. Ám mivel ezeken kívül szinte
[>>>]
Hasonlóan Török Eszter két évvel ezelőtt megjelent korábbi szakácskönyvéhez, itt is nagyon egyértelműen körvonalazza a gyűjteményben szereplő ételreceptek jellegét a cím és az alcím: ami közös vonás bennük, az az, hogy nem tartalmaznak sem fehér lisztet, sem cukrot. Ám mivel ezeken kívül szinte minden megengedett - az egészséges étkezés nem is annyira megengedő keretein belül maradva -, ezért a fogások változatosak, és ízletesek - amellett, hogy nyugodtan fogyaszthatják azokat inzulinérzékenyek, cukorbetegek, PCOS-ben szenvedők, és természetesen diétázók is. A fejezetekbe étkezésfajta szerint csoportosítva kerülhettek az ételek: a sort a reggelik nyitják meg (köztük olyanokkal, mint a focaccia, a tonhalas zabkása, a shakshuka vagy a kókuszos bundáskenyér mogyorókrémmel), majd következnek az ebédre és vacsorára javasolt kiadósabb fogások (spenótos-túrós tészta, etióp csirkeragu, libanoni húsgombóc joghurtmártással, zakszkás csirke bulgurral, lasagne stb), illetve a köztes étkezésekhez javasolt könnyebb finomságok (rafinált kekszek, néhány könnyű torta és pite, sós rágcsák stb.). A színes képekkel illusztrált szakácskönyv végén receptmutató segíti az eligazodást. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]