Hémangi dévi dászi, az ájurvédikus konyha magyar mesternője új szakácskönyvében olyan húsmentes fogásokat mutat be, amelyek kiválóan megállják a helyüket akár egy ünnepi asztalon is. A kötet első harmadában a legismertebb hazai ünnepekhez ajánl - karácsonyi, szilveszteri és húsvéti ételeket: téli
[>>>]
Hémangi dévi dászi, az ájurvédikus konyha magyar mesternője új szakácskönyvében olyan húsmentes fogásokat mutat be, amelyek kiválóan megállják a helyüket akár egy ünnepi asztalon is. A kötet első harmadában a legismertebb hazai ünnepekhez ajánl - karácsonyi, szilveszteri és húsvéti ételeket: téli sült zöldségeket, meggycsatnit, párolt vöröskáposztát, sült almát, mogyoróvajas kekszet, sajttekercset, franciasalátát kenyértölcsérben. A folytatásban az ún. Vaisnava ünnepekhez illő ételeket ajánl a figyelmünkbe***, dhált, koftát, maszalát - és hasonlókat. A kötet harmadik szakaszában visszatérünk "Európába": kiderül, hogy Hémangi mit is tenne az asztalra Valentin-napon, nőnapon, anyák napján, vagy éppen halloweenkor. A színes fényképekkel kísért kiadvány végén kapott helyet a szójegyzék és a receptmutató. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]