Nem sokkal az előzménye megjelenése után már a második olyan szakácskönyve jelenik meg Rubin Eszternek, amelyben kifejezetten alacsony hisztamintartalmú alapanyagokból készíthető fogások receptjeit teszi közzé. Ezek nemcsak egyfajta kímélő étrendet biztosíthatnak, de gyógyulást is a
[>>>]
Nem sokkal az előzménye megjelenése után már a második olyan szakácskönyve jelenik meg Rubin Eszternek, amelyben kifejezetten alacsony hisztamintartalmú alapanyagokból készíthető fogások receptjeit teszi közzé. Ezek nemcsak egyfajta kímélő étrendet biztosíthatnak, de gyógyulást is a hisztaminintoleranciából. Úgy lettek összeállítva, hogy egyik sem tartalmaz semmilyen allergént: nem található bennük sem glutén, sem tej vagy tejtermék, de élesztő, kukorica, tojásfehérje, hüvelyesek, hozzáadott cukor és mesterséges édesítőszer sem. A szerző személyes hangvételű bevezetője után sorjáznak a garantáltan "mentes" receptek, amelyekhez Farkas-Boross Zita táplálkozási tanácsadó fűzött kommentárokat, tele további tippekkel és magyarázatokkal. Rubin Eszter kínálatában szerepelnek reggelik és "útravalók", levesek és saláták, húsos és "vega" fogások, valamint desszertek. A változatos ízvilágú, gusztusos és egészséges fogások nem csak az ételallergiások figyelmébe ajánlhatók. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]