"Egészséges, fenntartható és finom" ételek receptjeit kínálja kipróbálásra Pokorny Lia színművésznő, aki nemcsak a rivaldafényben, de a konyhai pult mellett is otthon érzi magát: sok éve gyakorolja a tudatos táplálkozást és főzést. Ebben a kötetben kedvenc fogásai készítésének műhelytitkaiba avat
[>>>]
"Egészséges, fenntartható és finom" ételek receptjeit kínálja kipróbálásra Pokorny Lia színművésznő, aki nemcsak a rivaldafényben, de a konyhai pult mellett is otthon érzi magát: sok éve gyakorolja a tudatos táplálkozást és főzést. Ebben a kötetben kedvenc fogásai készítésének műhelytitkaiba avat be; ételkészítési útmutatói - amelyeknek saját repertoárja mellett hasonló szemléletű barátaitól is származnak - öt fejezetbe rendezve sorjáznak a kötetben. Az első részt (Idebent) a közismert szakácscelebbel, Szatmári "Főzelékes" Ferivel jegyzi***; itt olyanok receptjei kaptak helyet, mint a kovászos uborkás cukkinifőzelék, a ceruzabab-saláta bulgurral, vagy az őszi rizottó sült kacsamellel. A folytatásban kerti partihoz ajánlott fogásai (Odakint), a szakács-cukrász házaspárral, Berényi Andrással és Cilivel közösen jegyzett, indiai jellegű ételei (Városban), a Vegán Hegylakó című blogot író Karalyos Gáborral jegyzett fogásai (Vidéken) találhatóak, kiegészítve a FŰ Juice Bar négy szezonális italkülönlegességével. A szöveget színes fényképek kísérik. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]