Steam ahead: Experiment with kitchen science (magyar)
Szakjel:
530
Cutter:
A 84
ISBN:
978-963-5700-53-0
Nyelv:
magyar
Oldal:
80 p.
UKazon:
202120046
Kivonat:
Nem tudni, hogy ez jó hír az édesanyáknak vagy sem, mindenesetre Nick Arnold olyan egyszerű de szemléletes kísérleteket kínál kipróbálásra a gyerekeknek, amelyekhez minden hozzávaló megtalálható egy átlagos háztartásban, a spájzban, hűtőben, fiókban, mi több, maga a művelet el is végezhető a
[>>>]
Nem tudni, hogy ez jó hír az édesanyáknak vagy sem, mindenesetre Nick Arnold olyan egyszerű de szemléletes kísérleteket kínál kipróbálásra a gyerekeknek, amelyekhez minden hozzávaló megtalálható egy átlagos háztartásban, a spájzban, hűtőben, fiókban, mi több, maga a művelet el is végezhető a konyhában. Az öt fejezet ötféle jelenséget segít megérteni a kíváncsi lurkóknak a lefolytatott kísérletek tükrében. ***Az első részben közölt műveletek megfigyelésével megtapasztalhatják, mi történik, ha ételt és folyadékot keverünk össze vagy választunk szét; a másodikból kiderül, hogyan nyilvánulnak meg a folyadékokban ható erők; a harmadik részben megismerkedhetünk az alapvető konyhai anyagokkal; a negyedikben a főzés-sütés "kémiájával"; az ötödikben pedig azzal, hogy mi történik az élelmiszerekkel akkor, ha lefagyasztjuk ezeket. A szómagyarázattal és mutatóval záruló ismeretterjesztő kötetben a leírásokat színes rajzok és folyamatábrák segítenek jobban megérteni. A kiadvány célközönsége a 10-14 éves korosztály. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]