Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (1 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés] Könyvtárosoknak: Könyvtárközi kérés
Cím: Fermentálás
Alcím: [Erjesztett ételek és italok több mint 100 recepttel]
Szerző: Davis, Holly
Közrem.: Dearnley, Ben (fotó) ; Búsné Pap Judit (ford.) ; Szkladányi András (ford.)
Szerz. közl: Holly Davis ; [fotók Ben Dearnley] ; [ford. Búsné Pap Judit, Szkladányi András ...]
Kiadás: Bp. : HVG K., 2020
Sorozat: HVG könyvek
Eto: 663.15(083.12) ; 641.55(083.12)
Eredeti cím: Ferment
Szakjel: 663
Cutter: D 31
ISBN: 978-963-304-935-8
Oldal: 271 p.
UKazon: 202325103
Kivonat:
A szerző szakácskönyve egy teljesen új világot nyithat meg olvasói előtt: a fermentálás manapság reneszánszát éli, mivel a nagyáruházakból és gyorséttermekből kiábrándult emberek a természetesebb ízek és ételek felé fordultak. Ebben a kategóriában a fermentált, erjesztett ételek, magyarul   [>>>]
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Balatonboglár fiók 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
1.Olvasóterem663 D 3165066Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Lukács Károly Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1671 - InfoKer