Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (1 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés] Könyvtárosoknak: Könyvtárközi kérés
Cím: Befőzés és tartósítás
Alcím: 399 recept : lekvárok, savanyúságok, húsfélék és egyéb finomságok
Szerző: Bellersen Quirini, Cosima
Közrem.: Jakab Judit (ford.)
Szerz. közl: Cosima Bellersen Quirini ; [fordította Jakab Judit]
Kiadás: [Budapest] : Sziget, 2024
Eto: 641.4(083.12) ; 641.48(083.12) ; 664.8/.9(083.12)
Eredeti cím: 399 x einlegen und einkochen (magyar)
Szakjel: 641
Cutter: B 46
ISBN: 978-615-5723-66-7
Nyelv: magyar
Oldal: 141, [3] p.
Kivonat:
A konyhaművészet a reneszánszát éli, a szabadidős tevékenységek között kiemelt helyen áll az otthoni sütés-főzés, valamint más, az otthoni élelmiszerelőállításhoz kapcsolódó tevékenység, melyek közül a jelen kötet a befőzést és a tartósítást állította a fókuszba. A kiadvány 399 receptet ad át   [>>>]
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Balatonboglár fiók 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
1.Olvasóterem641 B 4665540Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Lukács Károly Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1671 - InfoKer