Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (1 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés] Könyvtárosoknak: Könyvtárközi kérés
Cím: A táplálkozás tudománya
Alcím: [Hogyan étkezzünk, hogy egészségesek és kiegyensúlyozottak legyünk]
Szerző: Lambert, Rhiannon
Közrem.: McLeod, Stephanie (fotó) ; Velichko, Nelli (ill.) ; Caulwell, Sally (ill.) ; Molnár Csaba (ford.)
Szerz. közl: Rhiannon Lambert ; [fotó Stephanie McLeod] ; [ill. Nelli Velichko, Sally Caulwell] ; [ford. Molnár Csaba]
Kiadás: Bp. : Libri, 2024
Eto: 613.2
Eredeti cím: The science of nutrition
Szakjel: 613
Cutter: L 19
ISBN: 978-963-604-095-6
Oldal: 224 p.
UKazon: 202411000
Kivonat:
Kevés dolog tudja úgy megosztani az embereket, mint a táplálkozás: diéták százai, aktuális trendek tucatjai árasztanak el naponta mindenkit, aki szeretne tudatosabban hozzáállni napi étkezéseihez. A jelen kötet szerzője tudományos alapokról kiindulva (és szerencsére azokon is maradva) közelít a   [>>>]
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Balatonboglár fiók 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
1.Olvasóterem613 L 1965587Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Lukács Károly Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1671 - InfoKer