Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
Megjegyzés
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Ételekről és borokról
Alcím:
[borgasztronómia napjainkban]
Szerző:
Mészáros Gabriella
;
Győrffy Zoltán
Közrem.:
Dorogi Tamás (fotó)
;
Rohály Anna (fotó)
Szerz. közl:
Mészáros Gabriella, [Győrffy Zoltán] ; [fotók: Dorogi Tamás, Rohály Anna]
Kiadás:
[Budapest] : Akó K., 2020
Eto:
663.2
;
641.5
;
641.55(083.12)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
663.2
Fő
663.2
bor ; borászat
ETO jelzet:
641.5
Fő
641.5
szakácsművészet
ETO jelzet:
641.55(083.12)
Fő
641.55
ételkészítés, ételek, étrend ; étrend, ételek, ételkészítés
Formai
(083.12)
előírások ; receptek
Szakjel:
663.2
Cutter:
M 57
ISBN:
978-963-89243-9-1
Nyelv:
magyar
Oldal:
288 p.
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Balatonboglár fiók
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
1.
Olvasóterem
663.2 M 57
65632
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Lukács Károly Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1671 - InfoKer