A szerző még a 2010-es években elsősorban ifjúsági leányregények írójaként és bloggerként szerzett magának hírnevet. Most ismét megjelenő műve leginkább ez utóbbihoz kapcsolódik, hiszen sok éve sikeres gasztroblogot is vezet, amelyen a hagyományos magyar és bajor ízeket fuzionáló receptjeit teszi
[>>>]
A szerző még a 2010-es években elsősorban ifjúsági leányregények írójaként és bloggerként szerzett magának hírnevet. Most ismét megjelenő műve leginkább ez utóbbihoz kapcsolódik, hiszen sok éve sikeres gasztroblogot is vezet, amelyen a hagyományos magyar és bajor ízeket fuzionáló receptjeit teszi közzé. Ennek az ízvilágnak a szellemében született ez a receptkönyv is, amely csupa olcsó alapanyagból, egyszerűen előállítható, házias, a maguk sallangmentességében ínycsiklandozó ételek készítési útmutatóját tartalmazza. A repertoáron szerepelnek a tipikus "street food" fogások házi verziói (lángos, pita, pizza, fánk stb.), édes égetett és kevert tészták, vendégváráshoz javasolt falatok, és az olyan "otthon ízeit" idéző ételek, mint a húsleves, a tejbegríz, a paradicsomos gombóc, vagy a brassói aprópecsenye. A szöveget színes képek kísérik. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]